Hoi! Ik ben Petsy. Een echte dierenliefhebber met een buitengewoon gevoel voor service. Vergeet alles wat je tot nu toe gewend was bij online dierenwinkels, want By Petsy doet het helemaal anders.

 

WAAR BY PETSY VOOR STAAT
By Petsy is geboren uit liefde voor dieren. En natuurlijk voor het gemak van de baasjes. Lekker vanuit huis online bestellen, kosteloos 30 dagen kunnen retourneren en een team dat altijd klaar zit om je met enthousiasme te helpen. Klinkt als een goed begin, toch?

Bij alles wat ik doe vraag ik mij af of ik de beste keuze maak voor de huisdieren en hun baasje. 100% milieuvriendelijk werken is mijn toekomstdroom, mijn team is héél snel en koopt groots in. Zo betaal jij een lage vaste prijs voor al je aankopen. En natuurlijk heb ik ook altijd een aantal leuke actie producten voor je in de aanbieding.
Wij hebben een team van enthousiaste bezorgers die  jouw bestelling in een milieuvriendelijk retourkrat thuis brengen. Nooit meer zelf sjouwen, niet eindeloos wachten op pakketdiensten. Je kiest in het bestelproces zelf welke leverdag voor jou het handigst is. Komt die voor ons niet uit? Dan spreken we samen een alternatief af. 
HEB JE EEN VRAAG? NEEM CONTACT OP MET HET BY PETSY TEAM

Misschien heb je gewoon een vraag, mis je een product of heb je tips hoe iets beter kan. We leren graag van je. Bel Team By Petsy of stuur een berichtje.

 

Adres: Overwegwachter 4, 3034 KG  ROTTERDAM

E-mail: info@bypetsy.nl (alle werkdagen binnen 1 dag antwoord)

TERUG NAAR TOP