Bel Petsy op 010 - 261 3390

Voor al je vragen, op werkdagen van 10:00 - 17:00 uur

Hoi! Ik ben Petsy. Een echte dierenliefhebber met een buitengewoon gevoel voor service. Vergeet alles wat je tot nu toe gewend was bij andere online dierenwinkels, want By Petsy doet het helemaal anders.

 

WAAR BY PETSY VOOR STAAT
Mijn online dierenwinkel By Petsy is geboren uit liefde voor dieren. En natuurlijk voor het gemak van de baasjes. Lekker vanuit huis online bestellen, kosteloos 30 dagen kunnen retourneren en een team dat altijd klaar zit om je met enthousiasme te helpen. Klinkt als een goed begin, toch?

Maar By Petsy is niet zomaar een online dierenwinkel. Bij alles wat ik doe vraag ik mij af of ik de beste keuze maak voor de huisdieren en hun baasje. 100% milieuvriendelijk werken is mijn toekomstdroom, mijn team is héél snel en koopt groots in. Zo betaal jij een lage vaste prijs voor al je aankopen. En natuurlijk heb ik ook altijd een aantal leuke actie producten voor je in de aanbieding. Echt uniek is de service By Petsy Thuis, waarbij mijn jongens jouw bestelling binnen 1 dag in een milieuvriendelijk retourkrat thuis bezorgen. Nooit meer zelf sjouwen! Als je dat wilt natuurlijk, want je kunt ook kiezen voor verzending via de standaard pakketdienst. Dat is By Petsy.
HEB JE EEN VRAAG? NEEM CONTACT OP MET HET BY PETSY TEAM

Misschien heb je gewoon aan vraag. Mis je een product of heb je tips hoe iets beter kan? We leren graag van je. Bel of stuur een berichtje.

 

Adres: Overwegwachter 4, 3034 KG  ROTTERDAM

Telefoon: 010 - 261 3390 (maandag t/m vrijdag 10:00-19:00)

E-mail: info@bypetsy.nl (7 dagen per week binnen 1 dag antwoord)

TERUG NAAR TOP